Varen als God in Frankrijk. Bed Boot & Breakfast

Verliefd op La douce France? Nieuwsgierig om Frankrijk van een heel andere kant te beleven? Dan is meevaren met ‘De Dwaalgast’ dé ervaring die u kunt delen met uw dierbaren.

Varen in het voor- en najaar 2018 met een schipper en zijn 18,50 meter woonschip door Nederland, België en in de zomermaanden door Frankrijk op de prachtige kanalen en rivieren!

Op het dek, met een heerlijk dieprood wijntje, glijdt het landschap aan je voorbij. Vogels, een hert, wilde zwijnen, kliffen, heuvels met wijngaarden, mensen op het jaagpad langs het kanaal die je begroeten, pittoreske sluizen en af en toe de riviertjes waarvan het water het kanaal voedt, al eeuwen lang. Gelouterd en onthaast weer van boord, om het jaar daarna weer terug te komen!

Sinds ’99 vaart Huib Winkel over de Franse kanalen en hij kent de 8000 kilometer van het Franse Binnenwater net beter dan, bij wijze van spreken, zijn vertrouwde Amsterdamse grachten.

Van april tot en met augustus kunt u meevaren: u kiest zelf of u aan boord eet, of aan wal, of u zelf kookt, of u laat verwennen. Er is ook een buitenkeuken met o.a. een grill, BBQ en oven. U kunt gebruik maken van de 2 aanwezige fietsen.

Het schip met schipper biedt als varend bed, bread&breakfast plaats aan plm. vier gasten, aanpassingen zijn mogelijkj. Slapen doet u op de ‘Dwaalgast’ die twee gastenkamers, een toilet en douche heeft.

Kijk maar eens verder op deze site om inspiratie op te doen voor een reis die u nooit meer zult vergeten.

Velen gingen u voor en een unieke ervaring was hun deel.