Linken van de schipper

http://webstroom.net
Als dank voor de geweldige tijd die ik had in het voorjaar van 2015 heeft Webstroom deze website voor de Dwaalgast gebouwd.

http://waterdogs.eu
Dit is de site van ‘Aqua Fiesta’, waterwerk voor honden, en een maal per jaar een cursus/vakantieweek in Frankrijk, met Christel Holtrop. Kan ik uit eigen ervaring zéér aanbevelen.

www.zeilmakerijkef.nl
Zeilmakerij KEF, voor Watersport, Industrie, Huis & Tuin, Reklame en Cabriolet Auto’s.Heeft op mijn schip het achterdek van een nieuw zeil voorzien en ik was zeer gecharmeerd van de after-sale-service van Chiel Kef, die werkelijk van alle markten thuis is.

www.scheepswerf-stellamaris.nl
Scheepswerf Stella Maris bestaat sinds 1928. De werf is een familiebedrijf, Richard Breurken volgde enige jaren geleden zijn vader Willem op. Ik kom hier sinds begin ’90 met verschillende schepen en kan de werf aanbevelen als betrouwbaar, zorgvuldig, een prettige bejegening én redelijk geprijsd.

Neerlandia Scheepsservices
“Oliewillem”, zo staat Willem Rinsma in mijn telefoon opgeslagen.Hij heeft met zijn Zsuzi Bánk een tankstation op het Buiten IJ. Voor gasolie, blanke diesel, touwwerk, verven en lakken, gasflessen, fenders en wat je zoal nodig kunt hebben aan boord. Niet onbelangrijk, hij levert ook aan boord dus. Telefoon: 020-4222970 en 06 10118778, mail: neerlandia.services@tiscali.nl